Verejná mienka o vývoji slovenskej spoločnosti do roku 2015 - Plávková, Oľga
Vnímanie súčasného stavu v spoločnosti a jeho odraz v očakávaniach občanov Slovenska vo vývoji slovenskej spoločnosti v najbližšom desaťročí, s využitím výsledkov výskumu Ústavu politických vied SAV v Bratislave uskutočneného v septembri 2005 s cieľom zmapovať obraz, ktorý si občania Slovenska vytvorili o budúcnosti Slovenska, a tým aj o kontúrach svojho vlastného života.