Manažérstvo rizík civilizačných a prírodných katastrof v územných obvodoch samosprávnych celkov - Filip, Stanislav
Ciele a úlohy výskumného projektu VEGA, ktorý je zameraný na optimalizáciu procesov manažérstva rizík vzniku mimoriadnych udalostí v územných obvodoch samosprávnych celkov. Charakterizuje teoretické a praktické prínosy, význam a formy spolupráce verejných a súkromných vysokých škôl s kompetentnými orgánmi verejnej správy.