Finančný plán - východisko pre použitie podnikateľskej metódy - Kráľovič, Jozef
Prístupy k tvorbe štruktúry a obsahu finančného plánu. Postup tvorby finančného plánu. Metódy techniky a modely tvorby finančného plánu. Hodnotenie úrovne a kvality vypracovaného finančného plánu.