Conrolling v slovenských podnikoch - Moravčíková, Elena, 1967-
Výsledky dotazníkového prieskumu z roku 2006, ktorý sa uskutočnil za účelom získania informácií o tendenciách vývoja kontrolingu v slovenských podmienkach. Charakteristika zúčastnených podnikateľských subjektov. Faktory charakterizujúce dynamiku podnikateľského prostredia. Kontroling v slovenských podnikoch: chápanie systému plánov a rozpočtov v podniku, sledovanie nákladových položiek, členenie zisťovaných odchýlok, finančná kontrola.