Vyhláška č. 246/2008 Z.z.
Vyhláška MS SR z 18. júna 2008 č. 246/2008 Z.z. o pravidlách a postupoch pri premene menovitej hodnoty vkladov do imania a menovitej hodnoty základných imaní zo slovenskej meny na eurá.