Ekonomické a sociálne súvislosti regionálneho rozvoja Slovenskej republiky - Kotulič, Rastislav
Problém pomalého ekonomického rastu zaostalých regiónov Slovenska. Potreba nových prístupov a koncepcií regionálnej politiky. Materiály a metódy. Výsledky a diskusia. Význam priamych zahraničných investícií pre regionálny rozvoj.