Solventnosť II - nový prístup finančného riadenia poisťovne - Majtánová, Anna
Zavedenie projektu Solventnosť II v poisťovníctve plánované na rok 2012. Význam riadenia rizík pre potreby projektu Solventnosť II. Dôvody vedúce k rastu významu riadenia rizík. Rozšírený proces riadenia rizík v rámci tohto projektu. Implementácia projektu.