Skutočná a požadovaná miera solventnosti poisťovní a dôsledky ich výpočtu - Pastoráková, Erika, 1972-
Súčasné postupy sledovania solventnosti poisťovní a možnosti prijímania opatrení na zabránenie zhoršenia stavu finančnej situácie. Vymedzenie parametrov solventnosti. Analýza hodnôt skutočnej a požadovanej miery solventnosti poisťovní v SR. Právomoci Národnej banky Slovenska.