Adekvátnosť jazykovej interpretácie v preklade - Pauleová, Milada
Charakteristika prekladu. Chyby zachytené z prekladateľskej súťaže Cena Mateja Bela. Chyby, ktorých sa dopúšťajú vydavateľstvá a prekladatelia.