Vedecko-výskumné aktivity vysokých škôl pri vstupe do EÚ - Čihovská, Viera
Veda a výskum na vysokých školách. Formy vedecko-výskumných aktivít vysokých škôl v SR: inštitucionálny výskum, systém VEGA, vedecko-technické integrované projekty, výskum a vývoj na základe zmluvných hospodárskych vzťahov, projekty vedy a techniky v rámci medzinárodnej vedeckej a vedecko-technickej spolupráce. Problémy vedy a techniky na vysokých školách.