Obsah a štruktúra konkurenčnej výhody v globálnom podnikaní - Lesáková, Dagmar, 1949-
Organizačná báza európskeho priemyslu. Silná sieť malých a stredných podnikov. Slabina európskeho priemyselného systému - nedostatočná inovačná schopnosť. Nedostatočná schopnosť premeniť technologické a vedecké znalosti. Technológie v európskom priemysle.