Uvádzanie cien s DPH - Jarošová, Beáta
Problematika cien a DPH z pohľadu rôznych predpisov. Ochrana spotrebiteľa v zmysle smernice EÚ a slovenskej legisklatívy. Uvádzanie DPH z pohľadu zákona o DPH. Oprava nesprávne uplatnenej dane platiteľom DPH. Duálne zobrazovanie cien. Doklady vydávané z ERP.