Duálne zobrazovanie - Horváthová, Mária
Zásady duálneho zobrazovania. Časové obdobia duálneho zobrazovania. Čo nepodlieha duálnemu zobrazovaniu. Duálne zobrazovanie pre oblasť ochrany spotrebiteľov. Vyňatie z duálneho zobrazovania. Duálne zobrazovanie pri predaji niektorých výrobkov a poskytovaní niektorých služieb. Osobitné zaokrúhľovanie jednotkových cien.