Učiace sa regióny - priestor pre využitie fondov EÚ? - Šipikal, Miroslav, 1976-
Teoretické vymedzenie učiacich sa regiónov. Podpora učiacich sa regiónov. Učiace sa regióny v Slovenskej republike. Pomoc európskeho sociálneho fondu v oblasti podpory učiacich sa regiónov.