Vývojové tendence v manažerském účetnictví aneb od tradičního ke strategickému manažerskému účetnictví - Šoljaková, Libuše
Kritika tradičného manažérskeho účtovníctva. Nové požiadavky na manažérske účtovníctvo. Strategické manažérske účtovníctvo - obsah a pojem. Rozšírenie informácií manažérskeho účtovníctva o informácie z externého prostredia. Informácie manažérskeho účtovníctva pre formuláciu a naplnenie stratégie. Príklad.