Cena ropy, dane a kúpna sila - Sulík, Richard
Turbulentný vývoj cien ropy vo vzťahu k menovým reláciám. Predajné ceny benzínu a nafty sa za posledných 10 rokov takmer zdvojnásobili. Pozitívny trend vo vzťahu ku kúpyschopnosti obyvateľstva. Vývoj ceny benzínu a nafty v štrukturálnom vyjadrení. Štát má priestor pre zníženie spotrebných daní.