Prechod na euro v dôchodkovom poistení - Grauzelová, Ľudmila
Generálny zákon upravujúci proces prechodu na euro v Slovenskej republike. Duálne zobrazovanie. Výpočet a prepočet dávok dôchodkového poistenia v období po zavedení eura. Vyplatenie dôchodkov v januári 2009. Vyplňovanie evidenčných listov dôchodkového poistenia bez zmien. Praktické príklady.