Zhrnutie vývoja na slovenskom finančnom trhu za rok 2007
Rok 2007 - pozitívny vývoj z pohľadu finančnej stability sektora. Dopad finančnej krízy na svetových trhoch na domáci sektor nebol významný. Výrazný nárast úverov klientom v bankovom sektore. Zlepšenie finančnej pozície bankového sektora. Pozitívny vývoj v ostatných sektoroch finančného trhu. Rástlo zadlženie individuálnych domácností. Priaznivé výsledky stresového testovania v bankovom sektore. Nárast akciového rizika vo fondoch.