Čo prináša nový školský zákon - Haas, Ladislav
Vládny návrh zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (nový školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vypracovaný na základe Programového vyhlásenia vlády SR na roky 2006-2010 a následného Plánu legislatívnych úloh vlády SR na rok 2007.