K Zákonu o výchove a vzdelávaní - Turek, Ivan
Reforma školstva na Slovensku. Tvorba zákona o výchove a vzdelávaní. Pozitívne a negatívne stránky tohto zákona. Vzdelanie ako najväčšie bohatstvo. Finančné náklady na zmeny.