Fázy mikroúrovňového manažmentu organizácie (školy) - Hromada, Jozef
Úlohy manažmentu organizácie. Manažérske funkcie: vedenie, usmerňovanie kolektívov, dohľad a kontrola, správne riadenie, riadenie organizačných procesov. Procedurálny algoritmus manažmentu: poznávanie, rozhodovanie, usmerňovanie, regulácia a autoregulácia, kontrola. Mikroúrovňový manažment.