Healthy life style and buying behaviour in the Czech Republic - Foret, Miroslav
Analýza spotreby vybraných druhov potravín, nápojov a cigariet a jej možného dopadu na zdravotný stav jednotlivcov a zároveň porovnanie spotrebného chovania v ČR so situáciou v EÚ.