Ako vytvoriť školský vzdelávací program? - Valent, Marián
Analýza jednotlivých častí školského vzdelávacieho programu. Spracovanie jedného z možných spôsobov tvorby ŠkVP a uvedenie ukážky jedného z možných formálnych spracovaní (grafická podoba) jednotlivých častí ŠkVP.