Pracovné cesty a pracovné náhrady na školách - Karácsonyová, Katarína
Pracovné cesty a pracovné náhrady zamestnancov podľa zákona č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. Pracovné cesty a cestovné náhrady v osobitných podmienkach škôl, školských zariadení, ako rozpočtových organizácií.