Ďalšie vzdelávanie na vysokých školách - Prusáková, Viera
Budúci vývoj ďalšieho vzdelávania. Slabé stránky vzdelávania v dokumente Memorandum celoživotného vzdelávnia. Európsky kontext ďalšieho vzdelávania na vysokých školách. Kontinuálne vzdelávanie. Zmeny v stratégii vysokoškolskej výučby - príležitosť pre ďalšie vzdelávanie.