Je stárnutí populace tragédií? - Loužek, Marek
Príčiny stárnutia populácie. Fenomén ľudského zdravia. Výdavky na zdravotníctvo. Verejná politika a populačný vývoj. Dôchodková reforma. Stacionárny strom života.