Počítač takmer ako živý tvor - Polák, Milan
Biotechnológie a ich šanca zmeniť svet a vnímanie výpočtovej techniky. Nová vedná disciplína - biocomputing. Leonard Ademan z University of Southern California - zástanca biocomputingu. Bunka ako sklad bitov. Budúcnosť biopočítačov.