KĽDR - nová jadrová mocnosť na mape sveta - Husenicová, Lucia
KĽDR - severokórejský režim, štátna ideológia čučche - jej hlavné črty, dynastické nástupníctvo, politický systém. Zahraničná politika KĽDR po páde bipolarity. Jadrový program KĽDR a vzťah s USA. Šesťstranné rokovania. Medzikórejské vzťahy, politika voči juhu. Vzťahy po summite a dopad jadrového testu. Budúcnosť v KĽDR.