Ako je to s platením úrokov pri úveroch? - Markovič, Peter, 1974-
Spôsoby splácania bankových úverov s dôrazom na výšku platených úrokov tak, aby nedochádzalo k nadmernému zaťažovaniu podnikových financií. Splátkový plán s rovnakou výškou splátky istiny. Splátkový plán s rovnakou výškou platby (anuity). Splátkový plán s ročným odkladom splácania istiny a následnou rovnakou výškou splátky istiny. Splátkový plán s pravidelne rastúcou výškou splátky istiny. Príklady v tabuľkách.