Informačný manažment akademického prostredia v procese prechodu na poznatkovú spoločnosť - Rešetová, Kvetoslava
Vzdelávanie ako najefektívnejšia investícia do rozvoja ľudských zdrojov. Poznatok, vedomosť, znalosť. Základné charakteristiky poznatkového potenciálu. Podstata poznatkového manažmentu. Identifikácia strategických poznatkov. Transformácia informačných pracovísk na poznatkové pracoviská.