IFRS 3 - Podnikové kombinácie od roku 2009 - Fabian, Peter
Hlavné zmeny, ktoré prináša novelizovaný štandard IFRS 3: niektoré zmeny v termínoch - podiel nezakladajúci ovládanie (non-controlling interest), metóda akvizície, prevedená protihodnota. Možnosť zaúčtovať 100% goodwillu nadobudnutého subjektu. Príklad z praxe.