Ohodnocovanie bánk v procese squeeze out v podmienkach Slovenskej republiky - Jakubec, Miroslav
Definícia squeeze out. Metódy ohodnotenia banky: majetkový prístup, trhové porovnanie a výnosové ohodnotenie. Finančná analýza banky. Stanovenie miery kapitalizácie. Metóda vážených priemerných nákladov kapitálu (WACC). Aplikácia modelu CAPM. Bezriziková úroková miera. Riziková prémia kapitálového trhu. Systematické trhové riziko cenného papiera. Ohodnotenie banky v procese squeeze out.