Porušenie finančnej disciplíny - sankcie od 1. júna 2008 - Konvalinková, Iveta
Sankčný mechanizmus vytvorený v rámci rozpočtových pravidiel. Ukladanie sankcií za porušenie finančnej disciplíny. Pôdohospodárska platobná agentúra sústreďuje finančné prostriedky za porušenie finančnej disciplíny. Sankcie za porušenie finančnej disciplíny prostriedkov ostatnej zahraničnej pomoci. Zákony.