Pracovná záťaž a ochrana pred ňou - Tichý, Miroslav
Stanovenie požiadaviek na ochranu zdravia pred fyzickou záťažou. Požiadavky na miesto výkonu práce v súvislosti s obmedzovaním zvýšenej fyzickej záťaže. Vykonávanie technických, organizačných a iných opatrení na predchádzanie zvýšenej fyzickej záťaže pri práci. Zamestnávateľ zabezpečuje hodnotenie psychickej pracovnej záťaže. Opatrenia na predchádzanie zvýšenej psychickej pracovnej záťaže. Zraková a sluchová záťaž pri práci (senzorická záťaž).