Terciárne vzdelávanie vo vedomostnej spoločnosti - Poláková, Helena
Základné poznatky o terciárnom vzdelávaní vo vedomostnej spoločnosti s osobitným zreteľom na pozitívne a negatívne dôsledky transnárodného vzdelávania. Prejavy globalizácie v terciálnom vzdelávaní. Únik mozgov a transnárodné vzdelávanie.