Reality a zlato - alternatívne zdroje investovania - Chovancová, Božena
Špecifiká a dôvody investovania na realitnom trhu. Realitné fondy. "Zlatý ošiaľ" pre investorov. Obmedzené množstvo zlata. Najväčší producenti. Produkcia zlata v roku 2007. Vývoj ceny zlata.