Financovanie dôchodkového zabezpečenia na Slovensku - Rievajová, Eva
Problém financovania dôchodkových sústav, porovnanie jednotlivých schém financovania a priblíženie dôchodkového systému na Slovensku so zameraním na III. pilier dôchodkového zabezpečenia. Tento je založený na pravidelnom sporení občana, ktorý môže využiť niekoľko finančných produktov: doplnkové dôchodkové sporenie, kapitálové garantované životné poistenie, kapitálové investičné životné poistenie, sporenie cez podielové fondy a bankové vklady.