Zmeny paradigmy v príprave učiteľov využitím multimediálnych technológií - Makó, Ferenc
Osvojenie základných kompetencií v používaní moderných didaktických prostriedkov a v tvorbe učebných pomôcok u učiteľov. Zaradenie interaktívnych tabúľ do učební. Paradigmy v príprave učiteľov. Výsledky výskumno-vývojovej práce. Používanie interaktívnych tabúľ.