Moderné prístupy v podnikovom riadení - KAIZEN - Hrašková, Dagmar
Nové hospodársko-ekonomické trendy. KAIZEN - postupné zlepšovanie procesov. KAIZEN BLITZ. Inovácie vnímané ako zásadné zmeny. Porovnanie inovácie a KAIZEN. Tradičný systém riadenia a systém KAIZEN. Systém zlepšovacích návrhov.