Internet a jeho využitie pri prezentácii spoločensky zodpovedných firiem - Chomová, Katarína, 1983-
Nárast informačného dopytu zodpovedných spotrebiteľov. Politický spotrebiteľ, ktorý svojimi peniazmi hlasuje za alebo proti určitej firme. Zodpovedný spotrebiteľ na Slovensku. Internet - najbohatší zdroj informácií o spoločensky zodpovedných firmách. Organizácia CSR Europe. Virálny marketing. Zvyšovanie angažovanosti zákazníkov.