Proč přechod průběžného penzijního systému na fondový nijak nesouvisí s demografickým vývojem? - Kubíček, Jan
Penzijný systém ako spôsob prerozdelenia produkcie a Aaronovo pravidlo. Možné makroekonomické dôsledky zmeny penzijného systému na ponuku práce, úsporu a kapitálovú zásobu.