Marketing na internete - Mariaš, Miroslav
Internet - masová komunikácia medzi firmou a viacerými zákazníkmi. Rôzne špecifické výhody internetu oproti ostatným médiám. Internetový marketing. Virálny marketing. Nová marketingová metóda: partnerské programy - affiliate programy. On line vzťahy s verejnosťou. Vyhľadávacie nástroje internetu.