Nástroje pre ranking webstránok a ich použitie v marketingu - Miklošík, Andrej
Nástroje, ktoré sú k dispozícii pre zistenie dát, ktoré umožňujú hodnotiť popularitu webstránok. Linky na služby, ktoré umožnia zistiť konkrétny ranking pre akúkoľvek webstránku buď priamo on line na špecializovanom portáli, alebo prostredníctvom softvérového nástroja. Praktická aplikovateľnosť daného nástroja.