Teoretické aspekty pedagogickej praxe vysokoškolákov - Strečko, Vladimír
Teoretické poznámky k pedagogickej praxi, ktorú absolvujú študenti učiteľstva. Miesto pedagogickej praxe v systéme prípravy študentov na prácu v škole. Príprava študentov na pedagogickú prax. Požiadavky na vyučovaciu hodinu. Skúmanie stavu vyučovania daného predmetu v škole.