Reconfiguring "Post-socialist" Regions: Cross-border Networks and Regional Competition in the Slovak and Ukrainian Clothing Industry - Smith, Adrian
Regionálne a globálne zdroje a "prízrak" Číny. Cezhraničná produkcia, geo-ekonomická/geo-politická integrácia a nové rozdelenie práce vo východnej a strednej Európe. Rozvíjajúce sa cezhraničné režimy výroby. Regionálna súťaživosť Slovenska a Ukrajiny. Obmedzenia cezhraničnej výroby.