Vymedzenie spôsobilosti riadenia pedagogického procesu - Hašková, Alena
Výsledky výskumu zameraného na hodnotenie miery významnosti jednotlivých kompetencií identifikovaných ako kľúčové pre oblasť riadenia pedagogického procesu v školách z pohľadu riaditeľov v praxi. Riadenie pedagogického procesu. Motivovanie zamestnancov k sebahodnoteniu. Vytváranie stratégie rozvoja školy. Rovnosť príležitostí v prístupe ku vzdelaniu.