Google Analytics Optimizer - Hriciga, Andrej
Vývoj informačných a komunikačných technológií a nové možnosti získavania údajov potrebných pre vedecké marketingové rozhodovanie. Jedna z doteraz málo využívaných možností získavania údajov o cieľových skupinách - analýza webu. Získavanie a analyzovanie údajov o návštevníkoch podnikovej webovej stránky s využitím vybraného nástroja web analýzy. Google Analytics - nástroj patriaci dominantnému hráčovi v analýze dát webu. Možnosti Google Analytics. Testovanie s Google Optimizer. Optimalizácia textov webu.