Knowledge dynamics in regions - new conceptual approaches - Rehák, Štefan, 1974-
Teritoriálna dynamika vedomostí. Firemná dynamika vedomostí. Prípadová štúdia Dynamika vedomostí v sektore informačných a komunikačných technológií (IKT) v bratislavskom regióne. Bezpečnostné technológie v oblasti IKT. Informačné technológie v bratislavskom regióne.