Komunikácia manažérov škôl ako dôležitý faktor pri zvyšovaní úrovne školy - Siposová, Jana
Vedieť správne komunikovať, mať komunikačné schopnosti. Nesprávny spôsob komunikácie, spôsobenie konfliktov. Komunikácia školského manažéra. Komunikačný proces v škole. Komunikačné spôsobilosti riaditeľa školy.