Spoločenská zodpovednosť podniku ako nástroj marketingu? - Viestová, Kristína
Koncepcia sociálneho marketingu. Sociálna zodpovednosť podniku všeobecne. Charakteristika pojmu spoločenská zodpovednosť podniku. Aktivity spoločenskej zodpovednosti podnikov a motivácia podnikov k spoločensky zodpovednému podnikaniu. Benefity, ktoré prináša firmám spoločensky zodpovedné podnikanie. Spoločenská zodpovednosť obchodu, obchodného podniku. Nevyhnutnosť hodnotenia spoločenskej zodpovednosti podniku a obchodu. Etický kódex obchodu. Prieskum a audit spoločenskej zodpovednosti podniku.